Invision-Romania
Reguli Review SITE - Website Showcase - Invision-Romania Jump to content

Suntem in cautare de moderatori / postatori tutorial/resurse . 

mai multe detalii . lasa un pm http://invision-romania.ro/index.php?/profile/1-cold/

Sign in to follow this  
-coLd-

Reguli Review SITE

Recommended Posts

Ghid de prezentare a site-urilor web
Scopul acestei secțiuni este de a permite membrilor să prezinte site-urile lor pentru revizuire de către membrii site-ului nostru și Personal. Acceptăm observații de la o mare varietate de platforme, incluzând, dar fără a se limita la, HTML, IP.Board, vBulletin, XenForo etc. Rețineți că aceste recenzii nu sunt întotdeauna pozitive, deci luați în considerare acest lucru înainte de a trimite site-ul dvs. spre examinare.
 
 
Subscrieri
Membrii trebuie să aibă cel puțin 15 postări non-spam înainte de a trimite un site web pentru examinare.
 
Propunerile trebuie să conțină următoarele informații:
Link-ul
Data creării
Descrierea siteului
Numărul de membri
Toate înscrierile vor fi ascunse până când vor fi aprobate de un membru al echipei Invision-Romania. După depunere, poate dura până la 72 de ore pentru finalizarea procesului de aprobare. Dacă site-ul dvs. nu este aprobat, un membru al personalului vă va trimite un mesaj privat care să indice motivele.
 
Criteriile pe care le căutăm includ:
Este proiectarea site-ului completă? Realizăm că toate site-urile Web sunt în mod constant în stare de lucru "în desfășurare", însă, pentru a fi aprobate, site-ul dvs. Web trebuie să aibă toate elementele de design de bază finalizate - cum ar fi skin, logo, favicon, sidebars, homepage etc.
Site-ul este ușor accesibil? Este dificil să faceți o revizuire a unui site dacă, de exemplu, link-ul site-ului dvs. aduce oaspeții la o pagină de înregistrare. În timp ce înțelegem că anumite zone ale unui site web sunt "premium", ar trebui să existe încă zone ample ale site-ului pe care oaspeții le pot revizui. Oaspeții nu ar trebui să fie obligați să se înregistreze pe site-ul dvs. pentru a le revizui. Toate site-urile trimise ar trebui să fie în limba engleză (sau să aibă o opțiune rezonabilă pentru utilizatorii de limbă engleză)
Dacă site-ul oferă servicii, sunt aceste servicii disponibile? De exemplu, dacă aveți un site modding, site-ul dvs. ar trebui să aibă de fapt cantități mari de moduri pe el.
Este site-ul activ? Din cauza probabilității ca majoritatea utilizatorilor să trimită site-uri mai noi pentru trafic sau înregistrări, nu trimiteți site-uri care sunt în mare parte inactive sau au un număr extrem de mic de membri.
Are site-ul conținut? Site-urile cu forumuri goale și aplicații goale (cum ar fi Galerie și Descărcări) nu vor fi aprobate. Adăugarea conținutului este o muncă grea - și numai site-urile care au făcut efectiv munca vor fi aprobate pentru examinare.
Rețineți că secțiunea Site Review nu este o zonă "Căutați membri" sau "Căutați personal". Simțim că dacă cineva vizitează site-ul dvs. și îl consideră interesant, acesta se va inregistra .
Nu trimiteți site-uri care au secțiuni similare și / sau au copiat / scos materiale provenite de la Invision-Romania (probabil veți fi suspendat / interzis de la Invision-Romania dacă faceți acest lucru).
 
După aprobare, țineți cont de următoarele:
Trimiteți numai site-urile pe care le dețineți sau le rulați personal. Nu trimiteți site-uri web pentru un prieten.
Dacă site-ul dvs. va fi "în jos" pentru întreținere pentru orice perioadă de timp, vă rugăm să editați postarea inițială pentru a avertiza personalul nostru cu privire la detaliile specifice. În caz contrar, toate legăturile moarte vor fi eliminate.
Nu vă "încurcați" depunerea după ce a fost aprobată. Dacă ați făcut actualizări pentru site-ul dvs., modificați-vă postarea inițială.
Conturile și / sau site-urile Web, care nu sunt active, vor fi șterse.
opinii
Salutăm toți membrii să revadă toate site-urile care au fost aprobate în forumul nostru Website Reviews. Țineți cont de următoarele lucruri atunci când răspundeți la un subiect al unui site trimis:
Deși recenziile negative sunt acceptabile, ele ar trebui să fie constructive.
Postarea unor elemente, cum ar fi "Îmi place", "Site frumos" sau "Nu-mi place", nu sunt acceptabile. Ia-ți un moment să explici de ce îți place sau nu-ți place site-ul. (Comentariile pot fi foarte scurte, dar ar trebui să conțină anumite lucruri care vă plac sau nu vă plac)
Site-urile nu trebuie revizuite de membrii personalului.
După ce ați scris o recenzie, asigurați-vă că ați "evaluat" site-ul folosind "evaluați tema" stelele din partea de sus a subiectului. (Nu este necesar, dar poate fi de ajutor). Vă rugăm nu evaluați subiectele decât dacă ați oferit o recenzie.
Nu solicitați să deveniți membru al unui Statut la unul dintre site-urile postate în aceste forumuri sau prin mesaje private. Dacă sunteți interesat să fiți luat în considerare pentru o poziție de personal la unul dintre site-urile listate aici, vă rugăm să vă alăturați site-ului respectiv și să aplicați pentru orice post de personal deschis acolo.
Nu solicitați o copie a temei, a cârligelor, a aplicațiilor sau a altui conținut al site-ului. Aceasta nu este o secțiune de suport.
Rețineți că scrierea recenziilor bune - fie pozitive, fie negative - este una dintre modalitățile prin care vom evalua dacă vi se va acorda statutul de Veteran aici la Invision-Romania.Ro.
 
Aceste îndrumări, parametri și praguri pot fi modificate în orice moment, la discreția administrării Invision-România.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×